photo-centar.hr
RADNO VRIJEME KONTAKTI | LOKACIJA
pon 08h – 19h Maksimirska 112/A, Zagreb
uto-pet 08h - 16h 01 2313 222
photo-centar@photo-centar.hr

O NAMA - SERVIS

Razvojem i velikim povećanjem prodaje fotografskih aparata, video kamera, objektiva i ostale prateće opreme, i nedostatkom kvalitetne servisne podrške koja bi pratila takav veliki rast u Hrvatskoj, 2003. godine otvoren je servisni centar Photo - Centar d.o.o., odavajanje servisnog odjela iz poduzeća Kodak Centar d.o.o., poznatog uvoznika fotografskih tržišnih imena poput Canona, Kodaka, Sandiska, Loweproa i mnogih drugih vrhunskih imena u svijetu fotografije i videa. Tijekom godina rada prepoznata je kvaliteta i stručnost našeg poduzeća koje je danas postalo sinonim za brzo i uspješno mjesto popravaka svih vrsta fotografskih i video proizvoda.

Od samog početka rada, Photo - Centar d.o.o. službeni je nositelj licence za popravak svih Canon i Kodak fotografskih i video uređaja, objektiva i ostalog srodnog pribora. Današnje zadovoljne korisnike našeg servisnog centra nalazimo među kućnim korisnicima, poduzećima, profesionalnim fotografima i video snimateljima, fotografskim agencijama i studijima, kao i državnim uredima i službama.

Photo - Centar d..o.o. danas raspolaže najmodernijom opremom i stručnim kadrom koji su sposobni podesiti ili popraviti sve moderne mehaničke i elektroničke fotografske, video i optičke uređaje koji se danas nalaze u svakodnevnoj uporabi od najjednostavnijih amaterskih korisnika, preko entuzijasta pa sve do vrhunskih profesionalaca.

Od 2013. Photo - Centar d.o.o. postao je nositelj i posebne Canon servisne titule, Canon Professional Service, diljem svijeta profesionalnim fotografima i snimateljima poznate CPS kratice, prestižnog i jednistvenog profesionalnog servisa.

Zahvaljujući tehničkoj, edukativnoj i partnerskoj podršci od stane Canon Europe N.V. u segmentu servisiranja Canon fotografskih, video i optičkih proizvoda jedino smo mjesto za vrhunsku kvalitetnu servisnu podršku u Hrvatskoj.

Misija našeg poduzeća i stručnog osoblja je da kroz svaki servisni postupak učinimo isti što manje stresnim za stranku i da u što kraćem roku, brzo, stručno i profesionalno riješimo popravak, podešavanje ili čišćenje povjerene nam opreme.

Kontaknte informacije:

Photo - Centar d.o.o.

Maksimirska cesta 112/A

HR-10000 Zagreb

OIB: 91931396278

telefon: 01 2313 222

telefaks: 01 2113 322

e-mail: photo-centar@photo-centar.hr

Photo-Centar d.o.o., Maksimirska cesta 112/A, HR-10.000 Zagreb

tel./fax.: +385 (0)1 2313 222, e-mail: photo-centar@photo-centar.hr

IBAN: HR2823600001101652049, SWIFT: ZABAHR2X, OIB: 91931396278, Direktor: Andrea Krepelnik

Zašto Photo-Centar?

Canon Authorised Service Center Canon Professional Service
  • Jedini smo ovlašteni servis za Canon fotografske i video proizvode u Republici Hrvatskoj
  • U svakodnevnom radu koristimo isključivo originalne Canon rezervne djelove
  • Naši se servisni stručnjaci kontinuirano usavršavaju u Canonovim stručnim obrazovnim centrima i redovito zaprimaju potrebne certifikate
  • Naš servisni centar ima neprekidnu Canonovu tehničku podršku za sve vrste proizvoda
  • U svakodnevnom radu koristimo Canonovu najmoderniju i jedinstvenu tehničku opremu
  • 10-godišnje servisno iskustvo kao Canonov autorizirani servis
  • Jedinstvena europska usluga Canon Professional Services
  • U mogućnosti smo u najkračem vremenu uspješno riješiti sve kvarove i podešavanja za koje ste nam dali povjerenje